Men's & Women's

Найочікуваніші електромобілі 2020 року

Електромобілів варто чекати у 2020 році.

У світі електромобілів напруга зростає шаленими темпами. Давно пройшли ті часи, коли вибір, за великим рахунком, обмежувався шалено дорогою Tesla Model S і відносно доступним, але «страшненьким» Nissan Leaf, інформує Ukr.Media.

Але куди більш «напруженим» обіцяє стати 2020-й. У наступному році з’являться дуже різні нові електромобілі — від спортивних купе до компактних хетчбеків.

Також вже цілком очевидно, що в рейтингу кращих електромобілів по запасу ходу настають великі зміни.

Їх дебют в Україні відбудеться тільки в наступному році.

Моделі, які теоретично можуть стати масовими та стати альтернативою електромобілям, таким як Nissan, Renault ZOE, Hyundai Kona Electric, BMW i3 і навіть Jaguar I-Pace.

Для всіх моделей зазначений запас ходу по циклу WLTP.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 — перша модель Volkswagen, побудована на платформі, яку група VAG розробила спеціально для електромобілів. Новинка вже запущена у виробництво. І у 2020-му обов’язково з’явиться у дилерів. Правда, не факт, що вона буде офіційно представлена в Україні.

Електромобіль буде мати три модифікації:

Standard Range — батарея на 48 кВт-год і 330 кілометрів запас ходу;
Mid Range — батарея на 62 кВт-год і 420 кілометрів запас ходу;
Long Range — батарея на 82 кВт-год і 550 кілометрів запасу ходу.
За попередніми даними, ціни на Volkswagen ID.3 будуть стартувати з 30 000 євро.

Peugeot e-208

Почали електрифікацію свого модельного ряду і Peugeot. Зокрема, в цьому році компанія вже представила повністю електричну версію Peugeot 208. Однак у продаж електромобіль з позначенням e-208 надійде тільки у 2020 м.

Поки відомо тільки про одну модифікацію електрокара — з батареєю на 50 кВт-год і запас ходу на 340 кілометрів.

Ймовірно, за базову версію електромобіля будуть просити 30 500 євро. А от про плани привозити новинку до України в офісі PSA поки нічого не казали.

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e — це фактично німецька версія Peugeot e-208. Автомобілі мають ідентичні технічні характеристики. Так що, головні відмінності цих електрокарів — у зовнішньому вигляді та, швидше за все, оснащенні.

Орієнтовна ціна Opel Corsa-e — 30 000 євро.

Honda e

Honda e — одна з найефектніших новинок у світі електромобілів. Щоправда, це стосується лише зовнішнього вигляду автомобіля. Технічні характеристики у «японця» дуже скромні: батарея на 35.5 кВт-год і запас ходу на 220 кілометрів.

Орієнтовна ціна Honda e- 33 800 — 35 00 євро.

Mazda MX-30

Підготувала свій перший електромобіль і Mazda. У продажу він з’явиться під ім’ям MX-30. Новинка також не може похвалитися видатними технічними характеристиками: 35.5 кВт-год батареї вистачить лише на 200 кілометрів.

Орієнтовна ціна Mazda MX-30 — 34 000 євро.

Volvo XC40 Recharge P8 AWD

Volvo випустить електричну версію кросовера XC40, яка отримає позначення Recharge P8 AWD. Електромобіль отримає батарею на 78 кВт-год, що дозволить йому проїжджати на одному заряді 425 кілометрів.

Орієнтовна ціна Volvo XC40 Recharge P8 AWD — 59 000 євро.

Mercedes EQA

З точки зору місця в модельному ряду Mercedes EQA — це по суті електрична версія A-Class. Однак фактично це абсолютно різні автомобілі. EQA буде мати власну платформу, яка розроблялася спеціально для електромобілів.

На даний момент відомо, що новинка буде оснащуватися батареєю на 60 кВт-год, що дозволить електрокару проїжджати на одному заряді близько 400 кілометрів.

Орієнтовна ціна Mercedes EQA — 40 000 євро.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net