Соціум

Номерні знаки з дорогими комбінаціями відтепер можна вибрати онлайн

Зробити це можна на сайті Головного сервісного центру МВС або на сайтах регіональних сервісних центрів.

Переглянути список доступних номерних знаків з дорогими комбінаціями («1111», «1212» і т. д.) в певному територіальному сервісному центрі МВС відтепер можна прямо на сайті Головного сервісного центру МВС або на сайтах регіональних сервісних центрів, інформує Ukr.Media.

Для зручності користувачів доступні номерні знаки згруповані за вартістю і адресами територіальних сервісних центрів МВС, в яких є такі «номери». Алгоритм пошуку вільних комбінацій такий: власник транспортного засобу повинен зайти на сайт регіонального сервісного центру МВС за місцем реєстрації ТЗ і серед послуг вибрати «Номерні знаки: виготовлення і зберігання». Після цього в категорії «Додатковий сервіс» вибрати «Наявність платних номерних знаків». На вибір вам запропонують знаки за ціновим критерієм та адресами, де вони зберігаються.

Як уточнили в Головному сервісному центрі МВС, забронювати номерні знаки поки неможливо. Тому власникам ТЗ рекомендовано вибирати декілька варіантів числових комбінацій, після цього з пакетом документів їхати в сервісний центр МВС за бажаними номерними знаками.

На сайті відомства можна не тільки ознайомитися з інформацією про наявні номерні знаки, але і перевірити їх вартість з допомогою калькулятора цін.

Перейти на сайт можливо за посиланням http://hsc.gov.ua