Соціум

Сінгапурський ресторан оплачує подорожі своїм співробітникам

Сінгапурський ресторан Les Amis, удостоєний двох зірок Мішлен, сплачує своїм працівникам гастрономічні подорожі по всьому світу, тому немає ніяких сумнівів в тому, що вони дуже люблять свою роботу.

Існує понад 25 років ресторан Les Amis відомий своїм бездоганним сервісом і вишуканою французькою кухнею. Заклад, що посів 33-тє місце в рейтингу 50 кращих ресторанів Азії в 2019 році, має 29 філій в Сінгапурі і 30 за кордоном.

За словами власників ресторану, секрет небаченого успіху і довголіття Les Amis полягає в двох речах – високоякісних інгредієнтів і сервіс, завдяки якому кожен клієнт може отримати особливий досвід, особливо якщо він приїхав здалеку.

Щоб обслуговування клієнтів відповідало найвищим стандартам, і вони хотіли повертатися сюди знову і знову, ресторан оплачує своїм співробітникам поїздки до Франції, Італії, Іспанії та Японії.

Під час подорожей співробітники отримують можливість познайомитися з місцевими виробниками продуктів харчування, більше дізнатися про кулінарні традиції різних країн і, звичайно ж, відвідати найкращі ресторани, а потім використовувати отриманий досвід у подальшій роботі в Les Amis.