Men's & Women's

Супергібрид McLaren Speedtail розігнали до 403 км/год

Супергібрид на космічному полігоні змогли розігнати до рекордної швидкості. Тепер після успішних випробувань почнеться ручне складання авто. Планується випустити 106 екземплярів.

У компанії McLaren провели серію їздових випробувань супергібрида Speedtail. Одним з пунктів тестової програми був розгін автомобіля до рекордної швидкості, пише Motor.

Швидкісні випробування тривали на злітно-посадковій смузі Космічного центру імені Кеннеді в американському штаті Флорида — там, де приземляються човники. Speedtail вдалося розігнати до максимальних 403 кілометрів на годину.

Тепер після успішних тестів на підприємстві McLaren Production Centre в британському Вокінгу розпочнеться ручне складання першої партії товарних гібридів. У продаж авто надійдуть в лютому 2020 року. Всього планується скласти 106 супергібридів.

McLaren Speedtail є вуглепластиковою краплею довжиною 5,2 метра. Гібрид розганяється з нуля до 300 кілометрів на годину менш ніж за 13 секунд. На авто є силова установка потужністю 1070 сил. Замість бічних дзеркал — камери і рухливі елерони.

Нагадаємо, що в США продали спортивний автомобіль McLaren за рекордні $19,8 млн.

Також повідомлялося, що трактор побив рекорд швидкості і потрапив у Книгу Гіннесса. Його змогли розігнати до швидкості в 241,4 кілометра на годину.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net