Політика

У гірські райони Закарпаття направили спецназ Нацгвардії

Такі заходи вжито з метою підвищення рівня безпеки відпочивальників під час зимового курортного сезону.

Мобільний резерв Національної гвардії України приступив до патрулювання у Виноградівському районі Закарпатської області. Такі заходи вжито з метою підвищення рівня безпеки відпочивальників під час зимового курортного сезону, надання допомоги Національній поліції України в боротьбі зі злочинністю, інформує прес-служба МВС.

«Нацгвардійці гірничо-патрульної роти стежитимуть за громадським порядком як у самому місті, так і в гірській місцевості Виноградівського району вдень і вночі», — йдеться в повідомленні.

З метою швидкого реагування або в разі ускладнення оперативної обстановки до складу мобільного резерву залучено спецпризначенців і вертоліт Нацгвардії.

Для виконання завдань з охорони громадського порядку у важкодоступних гірських районах військові патрулі використовуватимуть квадроцикли, снігоходи, лижі і гірське спорядження. Також на озброєнні у нацгвардійців є тепловізори та прилади нічного бачення.

Загалом до служби з охорони громадського порядку у Виноградівському районі Закарпатської області залучено близько 60 військовослужбовців Національної гвардії України.

Раніше в Закарпатській області Служба безпеки України затримала угрупування, члени якого систематично вимагали у бізнесменів гроші.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net