Соціум

В Індії 20 студентів наклали на себе руки через негативних результатів іспитів

студентыВ Індії після оприлюднення Комісією по проміжному утворення результатів іспитів протягом цього тижня 20 студентів наклали на себе руки, повідомляє Fox News.

Відзначається, що іспити з лютого по березень здавали близько мільйона студентів, майже 350 000 з них отримали незадовільні оцінки, що викликало хвилю протестів серед батьків, самих студентів і навіть політичних партій.

Потім почалася хвиля самогубств. Наприклад, студентка на ім’я Сіріша, дізнавшись про незадовільну оцінку з біології, повернулася додому, в місто Нараянпет і вчинила самоспалення, коли батьків не було вдома.

Пізніше міністр освіти Чандрашехар Рао доручив перерахувати результати іспитів всіх студентів, включаючи тих, хто отримав незадовільні оцінки і закликав студентів не вдаватися до самогубства, запевняючи, що невдала здача іспиту — це не кінець життя.

Самі батьки дітей вважають, що відповідальність за трагедію лежить на компанії з програмного забезпечення Globarena Technologies Private Limited, яка занімаласт розробкою програмного забезпечення для перевірки результатів іспитів.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net