Прогрес

Xiaomi створила «розумну» ручку для дітей Mi Bunny Reading Pen

Компанія Xiaomi може похвалитися не тільки виробництвом якісних смартфонів. Виявляється, в запасі у компанії є неймовірна кількість гаджетів, розрахованих, як для дорослих, так і для дітей. Саме для останніх розроблена» розумна » ручка Mi Bunny Reading Pen, покликана розвивати підростаюче покоління, передає Planet-today.

Mi Bunny Reading Pen – це продукт, розроблений інженерами Xiaomi спільно з фахівцями з дошкільної освіти. І основною метою нового гаджета є навчання маленьких дітей різних мов.

Як стверджують представники Xiaomi, «розумна» ручка призначена для дітей від 2 років і більше. Дивовижний гаджет обладнаний динаміком і плеєром, щоб відтворювати необхідний текст. Принцип роботи полягає в тому, що, проходячи по тексту в спеціальних книгах, Mi Bunny Reading Pen відтворює написане. Це, за задумом творців пристрою, має допомогти дітям у вивченні мов.

Ось тільки продавати ручку поки збираються тільки в Китаї. Вона буде коштувати 28 доларів, а в комплекті будуть йти 22 спеціальні книжки з картинками, з якими Xiaomi Mi Bunny Reading Pen «вміє» взаємодіяти. Крім того, творці продукту стверджують, що на ринках незабаром з’являться близько 500 інших книг, які зможе придбати кожен охочий.