Men's & Women's

Жінка виявила незвичайну знахідку під капотом свого автомобіля

Не варто дивуватися, якщо поруч мешкають білки.

Якщо з під капота вашого авто доносяться сторонні звуки та запах гару, то це не обіцяє нічого хорошого. Але іноді причина таких проблем може бути досить незвичайна і навіть кумедна. Тим більше, якщо гараж знаходиться недалеко від лісу, інформує Ukr.Media.

Кріс Персик з американського штату Пенсільванія поділився у соцмережі цікавою історією, пов’язаною з автопарком його сім’ї. Одного разу Крісу подзвонила дружина і сказала, що з її Kia Sorento щось не так. Коли у кросовера відкрили капот з’ясувалося, що весь моторний відсік щільно утрамбований волоськими горіхами та травою. Але виявилося, що це не єдиний сюрприз від запасливої білки.

Буквально напередодні цієї знахідки, Кріс відігнав на сервіс свій пікап, у якого при прискоренні троїв мотор. Залишивши машину на діагностиці і повернувшись додому Кріс заходився разом з дружиною очищати від горіхів Соренто. Витягнувши з-під капота разом понад 200 горіхів, а деякі навіть встигли підсмажитися, кросовер відігнали на той же сервіс, де ремонтували пікап Кріса.

Діагностика на СТО показала, що білка «попрацювала» і під капотом пікапа, пошкодивши паливний шланг. А в Соренто, як з’ясувалося, були знайдені далеко не всі горіхи. Після того, як сервісмени зняли деякі панелі, з-під них висипалося ще безліч плодів, які потім заповнили половину сміттєвого бака.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net