Men's & Women's

Жінки на 30% рідше відчувають оргазм, ніж їх партнери — дослідження

он и онаУ гетеросексуальних відносинах жінки на 30% рідше відчувають оргазм, ніж їх партнери, такі, як передає Metro, результати дослідження, проведеного журналом Archives of Sexual Behavior.

В рамках дослідження були вивчені дані 52 500 дорослих американців. З’ясувалося, що 95% чоловіків завжди або майже завжди відчувають оргазм під час сексу. Тим часом серед жінок цей показник не перевищує 65%.

Викладачі психології сексуальності Університету Флориди Лорі Мінц зазначає, що причиною цього є насамперед дефіцит знань про пристрій жіночого організму. За її словами, багато потребують прямої стимуляції клітора, проте в фільмах, і особливо — в порнострічок показується, що жінка швидко отримує сильний оргазм протягом одного статевого акту.

Мінц зазначає, що в середньому проникаючий секс триває 3-5 хвилин, в зв’язку з чим не можна недооцінювати важливість так званої «точки G».

Висновки Мінц співвідносяться з результатами досліджень, представлених в журналі Journal of Sex and Marital Therapy. Так, з тисячі п’ятьдесят-п’ять опитаних жінок 36% зізналися, що потребують стимуляції клітора для досягнення оргазму під час сексу, і ще 36% зазначили, що дана процедура «була б бажаною». Лише 18,4% представниць слабкої статі зазначили, що досягали кульмінації під час одного статевого акту.

Тим, хто мають проблеми в ліжку, можуть стати в нагоді поради жінок, які регулярно відчувають оргазм. Згідно з дослідженням журналу Archives of Sexual Behavior, розкуті в ліжку жінки: часто запитують своїх партнерів про переваги в сексі; хвалять партнерів за вдалий секс; протягом дня інтригують повідомленнями грайливого характеру; носять сексуальну білизну; пробують нові пози в сексі і не бояться фантазувати.

Источник: NEWS.am

Аспекты.net