Соціум

Арсен Аваков: Затримані правопорушники у Нових Санжарах понесуть покарання

Люди, які кидали каміння у бік евакуйованих з Китаю українців та правоохоронців, затримані і будуть покарані. Про це, як повідомляє прес-служба МВС під час ефіру «Право на владу» заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Держава не зможе бути досконалою, якщо на її території не будуть працювати юридичні норми. Ті люди, які сьогодні кидали каміння в бік евакуйованих українців та правоохоронців, постраждали 9 поліцейський, один з них має серйозні травми, ми будемо приймати рішення щодо їх покарання», — сказав Арсен Аваков.

Очільник МВС також додав, що вдячний поліцейським, рятувальникам та співробітникам інших служб за їх роботу у сьогоднішніх складних умовах у Нових Санжарах.

Нагадаємо, під час прибуття колони автобусів з українцями, які прилетіли з Китаю, агресивно налаштовані громадяни розпочали закидати їх та поліцейських камінням. На цей час за медичною допомогою звернулися 9 поліцейських та одна цивільна особа. Поліція розпочала два кримінальні провадження за фактом заворушень у Нових Санжарах.