Соціум

Чесні бразильці отримають по безкоштовному бургеру

Burger King вирішив вступити в боротьбу з пандемією і запропонував жителям Бразилії обміняти їхній час в самоізоляції на їжу.

Компанія Burger King вирішила нагороджувати бразильців, які чесно сидять вдома в самоізоляції, безкоштовними бургерами, воперами й іншими приємними бонусами. Про це розповідає The Drum.

Для того, щоб отримати безкоштовне частування, користувачі повинні завантажити мобільний додаток Burger King і добровільно надавати дані про своє місцеперебування — цю опцію Burger King додав у сервіс спеціально в рамках акції. Ініціатива отримала назву Lockdown Whopper.

«Навіть з урахуванням рекомендацій щодо соціального дистанціювання ми хочемо, щоб люди жили нормальним життям. Тому ми вирішили розробити таку акцію, спонукавши людей залишитися вдома і водночас — нагородити їх», — пояснює ідею Таїс Ніколау, директор з комунікацій та інновацій Burger King Бразилія.

Тим, хто залишається вдома, компанія надає різні бонуси — від балів для отримання закусок до безкоштовних бургерів. Чим довше користувач обмежує свої соціальні контакти, тим вища цінність призів, які він може виграти.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net