Men's & Women's

Чим американські жінки притягують до себе погляди

6 секретів привабливості американок.

Ми розповімо, чому кожна дівчина з США — живе втілення тієї самої американської мрії, і чим же вони так подобаються чоловікам по всьому світу. Беріть на замітку!

Посмішка

Американці по праву вважаються найбільш усміхненою нацією. Тому не дивно, що при зустрічі з американською жінкою, перше, що ви помічаєте — це її посмішка. Як правило — широка і відкрита на всі 32. Американки люблять посміхатися, ретельно стежать за красою своїх зубів і гігієною порожнини рота. Усмішка — їхня перша і головна зброя і красивий аксесуар, яким нерідко нехтують наші жінки, інформує Ukr.Media.

Експерименти

Чи то з зовнішністю, захопленнями чи любовними іграми. Американки — вкрай цікаві і вміють цінувати кожен досвід і отримувати з нього уроки. Такий авантюризм додає їм шарму, чоловіки, зустрічаючи американську жінку, точно знають — з нею не засумуєш. До того ж вони не звикли чекати ініціативи від партнера, вони просто беруть те, що хочуть, і кажуть, що думають.

Гігієна

Багато жінок у США просто схиблені на чистоті. Вони завжди добре пахнуть, ходять в душ по 2-3 рази в день і ретельно стежать за тим, щоб жоден волосок не порушив гармонію їх досконалого тіла. Багато в чому це — вплив Голівуду і культ ідеальності (що є для американок одночасно і перевагою, і прокляттям). На засоби гігієни та косметику вони витрачають шалені гроші. Але хто відмовиться бачити поряд з собою дівчину-картинку з променистою усмішкою?

Здоров’я

Нарівні з культом краси, у США прям-таки одержимі здоров’ям. Похід в зал, регулярні медичні обстеження, візити до стоматолога: все це є частиною рутини американської жінки. Втім, так воно і повинно бути, якщо вже говорити відверто. Здорова жінка — красива жінка.

Щирість і рішучість

Американки не вміють фліртувати. Та й в цілому вдаються до цього прийому вкрай рідко. Цілеспрямовані по своїй натурі, вони завжди знають, чого саме хочуть від чоловіка, і не соромляться заявити про це відкрито. Звичайно, така прямолінійність часом бентежить, але є в цьому і своя чарівність — чоловікові не доводиться ламати голову в спробах дізнатися, що ж саме вона мала на увазі. Американки з задоволенням приймають залицяння вподобаного чоловіка, але не забувають про сюрпризи.

Особистий простір

Поважають чуже, як своє власне, тому спокійно ставляться до захоплень і хобі своїх партнерів. Американки терпляче чекають, поки людина сама пустить їх у свій внутрішній світ, а не намагаються зламати його за допомогою істерик і маніпуляцій. Чоловіки цінують це, і у відповідь вчаться поважати свободу своєї коханої.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net