Політика

Депутат: В нашій країні живуть найталановитіші люди

«Для мене кіно завжди було магією, своєрідним порталом в інший світ. Водночас я є вибагливим глядачем — не кожна екранна робота здатна мене вразити, розчулити. Так, це суб’єктивне сприйняття, воно дещо консервативне»», — про це на своїй сторінці в соцмережі написала Депутат Верховної Ради України Дар’я Володіна, яка очолює найбільше в історії Верховної Ради міжфракційне об’єднання.

«День українського кіно, який ми відзначаємо сьогодні, 12 вересня, для мене пов’язаний, насамперед, із нашою невмирущою спадщиною. Я вихована на фільмах Параджанова й Миколайчука, акторському таланті Богдана Ступки й Наталі Сумської, Ади Роговцевої й Леоніда Бикова…

В нашій країні живуть найталановитіші люди, яким інколи просто не вистачає підтримки. Гадаю, на рівні держави й меценатів нам слід мотивувати молодих режисерів, акторів і сценаристів, створювати їм певну протекцію. В розумних межах, звісно, не відкидаючи закони ринку. У нас безліч нереалізованих талантів, яким потрібна ця увага.

Доля подарувала мені друзів і знайомих, які мають безпосередній стосунок до кіно. Я щиро вдячна їм за творчу працю, що робить наш світ більш різнобарвним, а нас із вами спонукає мріяти. Зі святом вас, кіномитці!».

Як повідомлялося раніше, Дар’я Володіна очолила найбільше міжфракційне об’єднання у Верховній Раді. Депутат є автором понад 20 законопроектів.