Men's & Women's

Дієтолог розповів, як швидко скинути зайву вагу після свят

Вчений розповів, як можна швидко позбутися зайвих кілограмів, що «приклеїлися» за новорічні свята. Слід правильно харчуватися і помірно тренуватися.

Фахівець з Гісенського університету Міхаель Дешпегель розповів, як позбутися надлишкової «святкової» ваги. Суть методу дієтолога полягає в чергуванні тренувань і правильному харчуванні, пише Focus.

Дешпегель назвав своє правило — 2+2+4. Перші два дні слід помірно зайнятися кардіотренуваннями, наступні два дні — силові тренування малої інтенсивності.

Для кардіонавантаження чудово підійдуть біг, їзда на велосипеді, плавання і скандинавська ходьба.

Усі ці чотири дні людині, яка хоче позбутися зайвої ваги, набутої за новорічно-різдвяні свята, слід правильно харчуватися.

Далі цілих три дні вчений дозволяє послаблення — можна відмовитися від тренувань і не настільки суворо дотримуватися правильного харчування.

«Решту три дні тижня ви можете грішити і лінуватися», — дозволив Міхаель Дешпегель.

Він також додав, що тренування на витривалість підвищує процес обміну речовин і прибирає зайвий жир. А силові тренування сприяють зміцненню м’язів.

Дана схема тренувань і харчування була перевірена на 150 жителях Німеччини. Ефективність методу учасники експерименту побачили вже через 12 тижнів. Об’єм талії «піддослідних» зменшився в середньому на 5 см.

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net