Men's & Women's

Домашні процедури для обличчя, які освіжать і приведуть в порядок шкіру за тиждень

Проводимо час з користю.

Візажисти запевняють, що за один тиждень, перебуваючи вдома, можна привести свою шкіру в порядок і виглядати помітно краще, свіжіше і молодше. Для цього всього треба не лінуватися, а зайнятися собою і зробити кілька процедур, інформує Ukr.Media.

Правильне харчування

Професіонали запевняють, що шкіру треба плекати зсередини. Тоді вона віддячить свою господиню сяйвом і здоровим виглядом. Результат буде помітний вже через тиждень. Тому треба виключити сіль, цукор, смажені й копчені продукти. Навпаки, у щоденному раціоні має бути оливкова олія, жирні сорти риби, овочі.

Не варто забувати про те, що необхідно пити не менше двох літрів рідини в день.

Правильне очищення

Часу достатньо, поспішати нікуди. Тому шкіру від косметики слід очищати правильно. Не стирати з лиця, як це звикли робити багато жінок, а треба робити це, ледве доторкаючись до обличчя.

Свіжість погляду

Сирі кільця картоплі допоможуть витягнути всю зайву вологу з очей. Потім на очі слід покласти два пакетики чаю. Він зніме втому і позбавить від синців.

Якщо робити цю процедуру протягом тижня, то зникнуть кола, набряки та синяки під очима, а погляд стане свіжим.

Гімнастика для обличчя

Гімнастика для обличчя (по-іншому її називають фейс-фітнес) підтягне лицьові м’язи й дасть відтік лімфі. Вже через кілька днів стане помітно, що підтягнувся овал обличчя, зменшилися носо-губні складки й зникло друге підборіддя.

Масаж

Щодня треба приділяти хоча б 5 хвилин для масажу обличчя. Це допоможе розслабити лицьові м’язи. До того ж стануть менш помітні зморшки. Масаж найкраще робити ввечері після душу перед сном.

Протирання кубиками льоду

Щоденне протирання шкіри кубиками льоду зробить її більш пружною і підтягнутою. Заморозити краще за все не звичайну воду, а відвари з ромашки або шавлії. Такі кубики чудово тонізують і освіжають.

Маски для обличчя

В домашніх умовах можна робити маски для особи протягом цілого тижня. Як раз знайдеться час для їх приготування. Маски слід чергувати. Наприклад, в один день зробити живильну маску, потім зволожувальну. Шкірі потрібне підживлення особливо весняною порою, коли так не вистачає поживних речовин.

Ці нескладні способи допоможуть за тиждень жінці виглядати свіжіше і молодше. Ефект буде помітний неозброєним поглядом. Тільки комплексний догляд за шкірою обличчя повинен бути щоденним, а не разовим.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net