Аналітика

Financial Times склав топ-5 пріоритетних туристичних напрямків 2020 року

Тревел-експерти Financial Times визначили п’ятірку найбільш «гарячих» туристичних напрямків 2020 року, яку очолює Вірменія.

Як повідомляється в публікації на сайті відомого видання, кількість заброньованих до Вірменії квитків збільшилася на 100% в порівнянні з минулим роком.

«В країні почнуть працювати перші лоукостер, пов’язані із Західною Європою. Ryanair, Wizz і Air Baltic планують запустити рейси, що пов’язують Єреван з такими містами, як Мілан, Рим, Берлін і Відень», — відзначають експерти.

Як вважають в Financial Times, головна визначна пам’ятка для туристів в Вірменії — дивовижні середньовічні монастирі і церкви, багато з яких розміщені в мальовничих горах.

Наприклад, Гегардскій монастир 13-го століття висічений в скелі і є об’єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, так само, як і монастирі в Ахпат і Санаїні.

Відзначається, що Єреван і виноробні також зачаровують туристів. «Єреван — одне з найбільш бурхливих і привабливих міст регіону. І країна, і столиця викликають несподіваний захват, і потрібно постаратися, щоб розкрити їхні секрети », — говорить Джастін Уотерідж з Steppes Travel.

Згідно з висновком експертів видання, в топ-5, крім Вірменії, увійшли також Чад, Великобританія, Норвегія і Туреччина.

Джерело: AnalitikaUA.net

Аспекты.net