Соціум

Глава Союзу вірмен України виступив зі зверненням у зв’язку з ситуацією із коронавірусом

Глава Союзу вірмен України Вілен Шатворян виступив зі зверненням у зв’язку з ситуацією з коронавірусів. Як повідомляє AnalitikaUA.net, в посланні, зокрема, йдеться:

Дорогі співвітчизники!

Висловлюю подяку регіональним громадам і тим, хто надає допомогу і підтримку всім, хто потребує, кому вона необхідна в ці дні.

Сьогодні вірменська громада як ніколи повинна проявити свою згуртованість і небайдужість.

Закликаю підприємців взяти на себе відповідальність і в міру своїх можливостей надати необхідні ресурси для допомоги нужденним. Підтримка старшого покоління зараз найбільш необхідна. В умовах карантину, коли обмежений доступ до продуктів, громадський транспорт недоступний, більшість із них не в змозі самостійно забезпечити себе. Тому необхідно надати їм належну увагу.

Звертаючись до нашої молоді, хочу підкреслити, що ваша згуртованість і сили зараз як ніколи важливі. Прошу максимально взяти участь в наданні допомоги і підтримки всім нужденним. Для цього в містах функціонують регіональні вірменські громади, звернувшись до яких можна організувати централізовану допомогу або правильно скоординувати свої дії.

Також звертаюся до медиків вірменського походження, які працюють в обласних, міських і приватних клініках. Прохання з усіх питань і проблем звертатися в місцеву вірменську громаду, де все заявки будуть опрацьовуватися на місці або направлятися в компетентні інстанції.

Згуртованою діяльністю і правильними вчинками ми максимально подбаємо про тих, кому це зараз необхідно.

Джерело: AnalitikaUA.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net