Прогрес

Google змінить робочий простір та відмовиться від звичних речей

Компанія Google готується до повернення співробітників в офіс у липні. Однак працювати їм доведеться вже в новому середовищі.

Офіс компанії Google відкриється для обмеженої кількості співробітників 6 липня. У вересні за свої робочі столи повернеться третина співробітників компанії. Однак оновлений офіс буде сильно відрізнятися від того, до чого звикли в компанії його працівники. Про це пише Business Insider.

«Серед іншого будуть організовані окремі місця для входу співробітників, щоб всі не заходили одночасно. Працівники повинні будуть вимірювати температуру вдома і після прибуття в офіс. Також розглядається можливість тестування на COVID-19 в деяких офісах», — йдеться в статті.

Крім того, робочі столи в офісах компанії розставлять на відстані в два метри один від одного. Обов’язковими залишаться маски в загальних місцях, включаючи столові. Google пообіцяла видавати їх.

Компанія перейде від харчування в їдальні до роздачі ланч-боксів.

«Безкоштовні сніданки та вечері скасують. Крім того, Google відмовиться від спортивних залів, масажу і капсул для сну в офісі», — прогнозують представники Google.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net