Соціум

Індієць заповів мільйони слонам, які врятували його

Чоловік вдячний двом слонам за своє врятоване життя. Він не хоче, щоб вони осиротіли після його смерті, і заповідав їм землю, яка оцінюється в десятки мільйонів рупій.

Житель індійського штату Біхар — Ахтар Імам — заповів половину свого статку двом слонам, які неодноразово рятували йому життя під час нападу зловмисників, пише NDTV.

Імам багато років трудився в заповіднику, де містяться слони. Він також керував некомерційною організацією із захисту цих тварин.

Індієць розповів, що слони рятували йому життя не один раз.

«Одного разу бандити намагалися мене вбити. Тоді слони врятували мене. Коли кілька осіб з пістолетами намагалися увійти в мою кімнату, слон попередив мене, і я зміг підняти тривогу», — підкреслив Ахтар Імам.

Він вирішив заповісти належну йому землю, яку оцінюють в кілька десятків мільйонів рупій. Заповіт складено на двох слонів — 15-річного Моті і 20-річного Рані.

Чоловік зазначив, що слони, на відміну від людей, вірні. І він не хоче, щоб після смерті його друзі-слони осиротіли.

Нагадаємо, що італійка заповіла півтора мільйона євро коту. На ці гроші коту Пілу повинні надавати послуги ветеринара, забезпечувати комфортне житло, задовольняти його потреби.