Соціум

Кінофестиваль Молодість презентував програму

Представлена ​​програма 49 Київського міжнародного кінофестивалю Молодість. Її презентували на прес-конференції, дані також з’явилися на офіційному сайті заходу.

Були названі фільми-учасники в рамках міжнародного, національного конкурсу і позаконкурсної програми. Організатори відзначили, що оголошені стрічки складають 95% програми.

У міжнародному конкурсі візьме участь 12 повнометражних фільмів. Серед них — стрічка Парфенон режисера Мантаса Кведаравічюса, знята фахівцями з Литви, України і Франції.

У програму також увійшли 16 студентських робіт і 16 короткометражних картин. У дитячій програмі бере участь 7 стрічок.

У 2020 році фестиваль Молодість пройде в різних формах офлайн- і онлайн-формату. Стрічки показуватимуть у кінотеатрі Жовтень, Будинку кіно і Fedoriv Hub.

Кінофестиваль молодість у 2020 році відбудеться 22 — 30 серпня. Художнім керівником фестивалю є Андрій Халпахчі, програмним директором — Ігор Шестопалов, а програмними координаторами — Богдан Жук і Віктор Глонь.

Раніше повідомлялося, що була оголошена програма Венеціанського кінофестивалю-2020. Також писалося про те, що була оголошена програма кінофестивалю в Торонто.