Соціум

Криклій розповів про те, коли можна планувати відпустку

За прогнозами міністра, відновлення авіасполучення буде залежати від того, як швидко інші країни відкриють повітряний рух і куди саме будуть літати літаки.

На думку міністра інфраструктури Владислава Криклія, українці можуть планувати відпочинок на другу половину літа, але ніяк не на травневі свята. Про це чиновник заявив в інтерв’ю BBC News Україна.

Міністр припустив, що першими відкриють найпопулярніші напрямки пасажирських авіаперевезень — до Туреччини та Єгипту. Але уточнив, що багато в чому відновлення авіасполучення з цими країнами буде залежати і від того, як будуть діяти саме вони.

Щодо внутрішніх перевезень, Криклій заявив, що якщо Україна пройде епідемію краще, ніж інші країни, то відкрити ринок внутрішніх авіаперельотів можна буде раніше, ніж міжнародні рейси.

«Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі будуть дотримуватися правил безпеки, не ризикуватимуть собою і близькими. І якщо ми побачимо, що статистика покращується, тобто крива захворювань не росте», — висловив свою думку міністр.

Раніше міністр інфраструктури розповів, скільки часу буде потрібно на відновлення пасажирських авіаперевезень після пандемії коронавірусу.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net