Men's & Women's

Maserati презентувала перший гібрид марки

М’який гібрид отримав бензиновий турбований чотирициліндровий двигун і 48-вольтовий стартер-генератор.

Компанія Maserati представила перший гібридний седан Ghibli. Про це повідомляється на офіційній сторінці бренду.

Maserati Ghibli Hydrid є м’яким гібридом. Його силова установка складається з бензинової турбочетвірки, 48-вольтового стартер-генератора і електричного нагнітача e-Booster. Батарея, що забезпечує роботу електроніки, розміщена під підлогою багажника.

Новинка має загальну потужність 330 кінських сил і 450 Нм крутного моменту. До ста кілометрів на годину гібрид розганяється за 5,7 секунди, а його максимальна швидкість — 255 км/год.

У комплекті Maserati Ghibli Hydrid йде восьмідіапазонний автомат ZF, а на задній осі авто розташований механічний диференціал.

Гібридний Ghibli відрізняється від свого «класичного побратима» радіаторними гратами з вертикальними планками, гальмівним супортам, і оптикою в стилі 3200 GT.

Седан оснастили 10,1-дюймовим дисплеєм медіасистеми Maserati Intelligent Assistant, новою панеллю приладів і функцією оновлень «повітрям».

Раніше повідомлялося, що зовнішність BMW 5-Series розкрили до прем’єри. Також писалося про те, що була представлена ​​базова версія Porsche Taycan.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net