Men's & Women's

Мати Ілона Маска розповіла про його непросте дитинство

Через бідність, багато років тому, родина Маска була змушена харчуватися недорогими продуктами і відмовлятися від багатьох розваг.

Мей Маск, мати засновника компаній Space X і Tesla Ілона Маска, заявила, що після розлучення в 1979 році їй було важко прогодувати трьох дітей, хоча працювати доводилося на кількох роботах. Про це вона розповіла в інтерв’ю порталу РБК.

Розповідаючи про раціон, вона згадала, що діти любили бутерброди з арахісовим маслом, тушковану квасолю і варені боби з рисом. При цьому, як наголосила жінка, їжа була хоч і недорогою, але здоровою. На столі, наприклад, завжди були сезонні овочі і фрукти.

Економила Мей на перукарні. Вона сама стригла своїх дітей і себе. Крім того, Маск, його брат і сестра не ходили в кіно або в ресторани.

За її словами, для неї тоді була особливо важлива її робота дієтолога з приватною практикою, так як саме вона дозволяла платити за житло і годувати дітей, яким вже тоді доводилося вчитися самостійності.

«Нам з ними доводилося боротися за нормальне життя, і вони боролися разом зі мною. Я працювала з дому, це велика удача, що я могла займатися практикою з дому», — розповіла Мей.

За її словами, в її дітях їй дуже подобається те, що вони весь час готові вчитися, а також те, що всі вони «роблять щось, що добре і для інших людей».

Сама ж Мей Маск продовжує працювати і як модель, і як дієтолог.

Раніше Ілон Маск розкрив нові подробиці про проект Neuralink, що розробляє чіпи для імплантації в мозок.