Men's & Women's

Матір Кейт Міддлтон виглядає занадто молодо

Жінці 64 роки, але на вигляд їй навряд чи можна дати 45.

Кожен новий вихід Кейт Міддлтон у світ закінчується бурею захоплення в її адресу. Не тільки жителі Великобританії, але навіть сама королева по достоїнству оцінила, яку прекрасну дружину собі вибрав принц Вільям, інформує Ukr.Media.

Але ж не можна просто так взяти і стати обраницею майбутнього короля. Кейт і сама по собі, звичайно, не промах. Але якою би прекрасною не був квітка, без сприятливих умов вона не розквітне.

У становленні людини завжди велику роль відіграє сім’я, і Міддлтон не виняток. Батьки майбутньої герцогині Кембриджської, звичайно ж, не здогадувалися, що їх дочка стане настільки важливою фігурою в британському суспільстві. Однак, доклали максимум зусиль, щоб їх діти отримали все необхідне для комфортного і впевненого життя.

Коли Керол і Майкл Міддлтон одружилися, то їх сім’ю навіть не можна було зарахувати до середнього класу за рівнем достатку. Але з часом батькові Кейт дісталася значна спадщина від заможних родичів, а її мама почала власний бізнес з продажу різноманітних дрібничок для дитячих свят, і керувала ним вельми успішно.

Майкл Міддлтон тихий і спокійний за темпераментом чоловік. Багатьом здається, що в порівнянні зі своєю молодшою сестрою Піппою, розсудливістю і скромністю характеру Кейт пішла саме в батька. Так і зовні, якщо придивитися, вона дуже на нього схожа.

Але внутрішній стрижень, стійкий, і, в той же час, гнучкий характер, дісталися герцогині саме від її матері. Керол відноситься до того типу жінок, глянувши на яких розумієш: вона завжди знала, чого хоче і як цього досягти.

Саме мама наполягла на тому, щоб пустити майже всі активи сімейства Міддлтонів на престижну освіту для дітей. Більш того, за словами близьких знайомих Керол, саме вона підказала старшій дочці обрати університет, в який повинен був ходити принц Вільям.

На відміну від сім’ї принцеси Діани, яка ніби бажала віддати свою дочку заміж за королевича будь-якою ціною, Керол тільки м’яко направляла своїх дочок і сина в тому напрямку, де вони б могли максимально розкрити свій потенціал.

Крім цього, саме мама сімейства прищепила дітям любов до здорового способу життя. У якомусь сенсі, Кейт зобов’язана своїми стрімкими поверненнями у форму після кожних пологів саме маминому загартуванню. Керол навчила дітей не тільки тонкощам правильного харчування, але і заняттю спортом, для здоров’я організму і просто в задоволення.

Але хороші звички це одне, а генетика — зовсім інше. Сам Карл Лагерфельд помічав, що Керол Міддлтон набагато привабливіша своїх дочок. Крім прекрасної зовнішності, жінка володіє неповторним шармом, який не залишає її ось вже на 65-му році життя.

Поява батьків Кейт Міддлтон на публіці — досить рідкісне явище. Навіть молодша сестра Піппа, особливо після заміжжя з мільярдером Джеймсом Метьюзом, частіше потрапляє в об’єктив папараці в компанії герцогині Кембриджської.

Але кожен раз, коли Керол Міддлтон вшановує якийсь захід своєю присутністю, всі навколо і преса зачаровані її бездоганними манерами та нев’янучою красою.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net