Men's & Women's

McLaren представив суперкар, присвячений отруйному павуку

Автокомпанія, натхненна отруйними павуками, що мешкають в Європі, створила фінальну серію родстерів 600LT Spider. Всі 12 авто призначені для північноамериканського ринку.

Британська компанія McLaren представила фінальну серію родстерів 600LT Spider. Авто призначені для Канади і США. Всього буде випущено 12 екземплярів, на створення яких інженерів надихнув отруйний павук Segestria Florentina, пише Motor.

Повна назва родстера — McLaren 600LT Spider Segestria Borealis by MSO. Родстери чорного кольору, мають зеленуваті вставки з фіолетовими і бордовими відтінками.

Колеса McLaren 600LT Spider виконані з кованого алюмінію. На нижній частині антикрила є зображення павутини. Салон суперкара оснащений аудіосистемою Bowers & Wilkins з 12 динаміками. Є комплекс трекової телеметрії, камера заднього виду і ліфт-система на передній осі.

Розганяється родстер до 100 кілометрів за 2,9 секунди.

Зазначається, що ймовірна вартість McLaren 600LT Spider Segestria Borealis by MSO — 275,5 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, що в США продали спортивний автомобіль McLaren за рекордні $19,8 млн. Машина дісталася колекціонерові зі США.

Також відомо, що супергібрид McLaren Speedtail розігнали до 403 км/год. Тепер почнеться ручне складання авто. Планується випустити 106 екземплярів.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net