Світ

Німеччина не буде евакуювати осіб, які заразилися коронавірусом у відпустці

З 15 червня Німеччина скасовує попередження про небезпеку подорожей в низку європейських країн через пандемію коронавірусу.

Уряд Німеччини не буде евакуювати на батьківщину своїх громадян, які заразилися коронавірусом під час поїздок у відпустку за кордон, заявив міністр закордонних справ Німеччини Хайко Маас, повідомляє Deutsche Welle.

«Той, хто заразиться коронавірусом у відпустці не може розраховувати, що ми вивеземо його назад в Німеччину», — сказав міністр в інтерв’ю газеті Bild am Sonntag.

«Звичайно, в екстрених випадках наші консульські представництва будуть готові надати необхідну підтримку. Але уряд Німеччини не зможе ще раз організувати авіарейс, щоб забрати на батьківщину відпочиваючих», — наголосив Маас.

З 15 червня Німеччина скасовує попередження про небезпеку подорожей в низку європейських країн.

«Ми хочемо мати можливість покластися на те, що наші громадяни, враховуючи поширення вірусу, проявлять в подорожах максимальну обережність», — зазначив Маас.

Як повідомлялося, країни Європейського Союзу висловилися за продовження обмежень на в’їзд громадян третіх країн, зокрема України, до кінця червня.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net