Men's & Women's

Поп-джазова виконавиця Аревік презентує свій перший сингл «Сонце світить всім»

30 червня поп-джазова виконавиця Аревік презентує свій перший сингл «Сонце світить всім». Композицію створено українською та вірменською мовами у стилі поп-джазу з елементами фанку. Україно-вірменський колорит вдало підкреслює закладений в ній латино-американський ритм, який посилює звучання перкусії. Основний месендж пісні – неповторність кожного та оптимізм. Мелодія ж дарує яскравий літній настрій, позитив та легкість.

Аревік – співачка вірменського походження. У 2019 заснувала сольний проект, у якому виконувала українські та вірменські народні пісні в поп-джазовій інтепритації, саме цим створюючи синергію культур двох країн.
У грудні розпочала співпрацю з відомим мультиінструменталістом Арменом Костандяном, результатом якої став яскравий спільний концерт «Qamin Zana».

«Сонце світить всім» — пісня про всіх і для всіх. Як каже сама Аревік: «Не важливо, хто ти і який ти, в першу чергу, ми всі – люди. Будь відкритим для світу, вмій приймати і ділитися. Сонце дає тепло кожному, незалежно від кольору шкіри, волосся, зросту або раси…»