Men's & Women's

Представлений оновлений Toyota Hilux

У гамі двигунів пікапа з’явився 204-сильний дизель об’ємом 2,8 літра. Вантажопідйомність новинки збільшена до тонни.

Компанія Toyota презентувала оновлений пікап Hilux. Подробиці про рестайлінгову модель з’явилися на офіційній сторінці компанії.

Оновлений пікап створили для європейського ринку. Він отримав більш виразну зовнішність: масивну решітку радіатора з крайкою по периметру, нові світлодіодні фари і ліхтарі.

Кузов буде доступний в червоному Emotional Red II, синьому Dark Blue і бронзовому «металік» Oxide Bronze. У комплекті також йдуть 18-дюймові колеса чорного кольору. Toyota Hilux оснастили новою панеллю приладів і медіа-системою з восьмидюймовим дисплеєм.

Серед додаткових функцій авто: запуск двигуна кнопкою, навігаційна система, датчики паркування, аудіосистема JBL Premium Sound System. Також можлива установка кришки вантажної платформи з електроприводом, кунга і 12-вольтової розетки в кузові.

Для модифікацій з півтораоб’ємною і подвійною кабіною стане доступний дизельний мотор 2,8 потужністю 204 кінських сили і з 500 Нм обертового моменту. До «сотні» новинка буде розганятися за 10 секунд, витрачаючи в середньому 7,8 літра палива на 100 кілометрів.

Оновлені Hilux отримав поліпшені амортизатори, ресори і рульове управління. Максимальна буксирувальна здатність повнопривідних «автоматичних» версій збільшилася до 3 500 кілограмів, а вантажопідйомність — до тонни.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net