Men's & Women's

Представлено найдешевший у світі електромобіль

Мініатюрний електрокар замовнику доставили в коробці. Ціна такого автомобільчика — трохи більше 900 доларів. Їздить він, щоправда, дуже повільно.

Житель США Джейсон Торчинські замовив онлайн у Китаї, мабуть, найдешевший у світі електромобіль Changli. Вартість авто склала 930 доларів, а доставили його замовнику в картонній коробці, пише Jalopnik.

Електрокар червоного кольору, по боках у нього намальовані блискавки. Це робить його схожим на іграшкове авто, однак Changli — повноцінний електромобіль. Він оснащений навіть системою обігріву салону і камерою заднього виду.

Зазначається, що міні-електрокар має потужність лише 1,1 к. с. Рухається він повільно.

Джейсон Торчинські наголосив, що якщо трапиться якась аварія, то для повністю пластикового Changli вона ризикує обернутися тяжкими наслідками.

Щоб отримати електрокар з Піднебесної, американець додатково заплатив за акумуляторну батарею, транспортування і послуги митниці. У підсумку Changli коштував йому трохи більше трьох тисяч доларів.

Нагадаємо, що в США кинули на звалищі десятки електромобілів. Компанія-виробник розорилася під час карантину.

Також Korrespondent.net писав, що представлений електрокар з регульованою шириною. Авто зможе вирулювати в будь-яких автомобільних пробках.