Men's & Women's

Президент WBC: Ломаченко — чемпіон в легкій вазі, його пояс буде на кону бою з Лопесом

Президент WBC Маурісіо Сулейман підтвердив, що поєдинок українця Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) і американця Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО) є битвою за звання абсолютного чемпіона світу, незважаючи на те, що українець володіє титулом WBC Franchise.

«Василь — чемпіон WBC. Він завоював титул і подав запит про переведення у «франчайзингові» чемпіони. Цей титул вищий від будь-якого іншого титулу в легкому дивізіоні. Тобто Ломаченко — чемпіон з особливими привілеями. Привілей в тому, що у нього немає потреби негайно захищати титул.

Ми отримали спеціальний запит від Лопеса. Ми підтверджуємо, що спеціально для цієї сутички «франчайзинговий» титул дістанеться переможцю. Хоча раніше ми і не планували, що титул WBC Franchise буде виставлятися на кін поєдинку.

Цієї суботи відбудеться найважливіше протистояння року. І ми дуже пишаємося, що на кону будуть чемпіонські титули всіх організацій», — зазначив Сулейман.

Нагадаємо, поєдинок Ломаченко — Лопес відбудеться в ніч з 17 на 18 жовтня. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція бою, яка почнеться о 6:00 за київським часом 18 жовтня.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net