Соціум

Шанувальники Еда Ширана розгадали таємницю імені його дитини

Британський поп-музикант і актор Ед Ширан днями вперше став батьком. Його дружина Черрі Сібборн народила дочку, яку назвали незвично — Ліра Антарктида Сібборн Шира. Шанувальники майже відразу змогли розгадати таємницю імені малятка, пише Shropshire Star.

Найлегше вдалося дізнатися походження в імені слова Антарктида. Так, в грудні минулого року 29-річний Ширан з Черрі вирушили в подорож цим континентом.

Це сталося за дев’ять місяців до народження дівчинки. Фанати вважають, що саме там була зачата дочка зірки.

Швидко розгадали і значення імені Ліра. Шанувальники згадали, що п’ять років тому в Twitter співак написав, що любить книжкову трилогію Темні початки Філіпа Пулмана. А головну героїню твору звуть Ліра Белаква. Не відкидається, що це і надихнуло Ширана дати своїй дочці ім’я на честь головної героїні улюбленого твору.

Нагадаємо, що Ед і Черрі стали чоловіком і дружиною в 2018 році. Їхнє весілля відбулося в британському графстві Суффолк. На церемонії були тільки найближчі — всього близько 40 осіб. Подружжя знайоме зі шкільної лави — вони вчилися в одному класі, але зустрічатися почали лише в 2015 році.

До цього стало відомо, що американка, яка народила в літаку, дала синові незвичайне ім’я — яке «говорить».

Також повідомлялося, що чоловік і жінка домоглися дозволу назвати сина «диявольським» ім’ям.