Світ

Туреччина змінила правила перевезення ручної поклажі в літаках

Головна дирекція цивільної авіації Туреччини ввела обмеження на провезення ручної поклажі на рейсах в країну. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на циркуляр відомства, що надійшов.

«Для провезення в салоні літака не допускається ручна поклажа, за винятком жіночих сумочок, чоловічих портфелів, чохлів і сумок для ноутбуків, дитячих сумок, придбаних в комерційних зонах аеропорту сувенірів, привезених пасажирами (музичних інструментів, фотоапаратів тощо) речей, сумок дипломатичних кур’єрів, дорогоцінних каменів і зразків золота. Для провезення в салоні допускаються рюкзаки і наплічні сумки, які за розміром можна порівняти з жіночими сумочками», — йдеться в документі.

У Туреччині обмеження пояснили необхідністю «підтримувати соціальну відстань між пасажирами під час посадки і висадки, а також, щоб бортпровідникам не доводилося торкатися багажу».

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія SkyUp запускає регулярні рейси Київ-Стамбул-Київ. Рейси розпочнуться 25 вересня і будуть проводитися по понеділках, середах і п’ятницях.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net