Світ

Туристам заплатять за перебування в Японії

Японський уряд сподівається відродити постраждалу через коронавірус індустрію туризму — ключову рушійну силу економіки. Туристам платитимуть гроші за перебування в країні.

Влада Японії для залучення туристів після зняття обмежень через спалах коронавірусної інфекції планує платити до 185 доларів у день за кожен день перебування в Країні Вранішнього Сонця. На таку ініціативу вже виділено 1,35 трильйона ієн (12,5 мільярда доларів), пише The Jakarta Post.

Таким чином японський уряд має намір відродити постраждалу через пандемію індустрію туризму, вельми важливу для економіки країни.

Так, іноземним мандрівникам видаватимуть субсидії в розмірі до 20 тисяч ієн (185 доларів) на день.

Ця сума покриє, приблизно, половину витрат туристів під час їх перебування в Японії. Ваучери люди зможуть використовувати в магазинах, кафе, ресторанах.

Ця програма повинна запрацювати в кінці липня. Щоб отримати субсидії, потрібно забронювати готель безпосередньо або за допомогою японських туристичних агентств.

Відзначається, що в квітні 31 японська компанія, пов’язана з готельним бізнесом, оголосила, що знаходиться на межі повного розорення.

Як ми повідомляли раніше, в Японії скасували надзвичайний режим. Дію протиепідемічних заходів та обмежень завершили на тиждень раніше від наміченого терміну.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net