Соціум

Twitter почав позначати повідомлення з фейками про коронавірус

Спірні повідомлення позначатимуться відповідною позначкою, яка перенаправляє користувача на сторінку з достовірною інформацією, а фейки будуть видалятися.

Компанія Twitter почала позначати опубліковані в соцмережі повідомлення, які можуть містити недостовірну або спірну інформацію про коронавірус. Про це йдеться в повідомленні компанії, опублікованому її офіційному сайті.

«Сприяючи суспільному діалогу, наша мета — зробити простим пошук достовірної інформації в Twitter і обмежити поширення потенційно небезпечного контенту, що вводить в оману. Починаючи з сьогоднішнього дня, ми представляємо нові позначки та попереджувальні повідомлення, які нададуть додатковий контекст і інформацію щодо записів, які містять спірну і недостовірну інформацію, пов’язану з COVID-19», — йдеться в повідомленні компанії.

Уточнюється, що подібні повідомлення будуть маркуватися спеціальною позначкою, яка перенаправляє користувача на офіційну сторінку соцмережі або інший сайт, де міститься перевірена і достовірна інформація щодо коронавірусу. Записи, що містять недостовірну інформацію, будуть видалені.

Джерело: korrespondent.net

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net