Соціум

У Франції діти під час гри знайшли у квартирі бабусі золоті злитки

Французи мають намір продати дорогоцінний метал на аукціоні.

У Франції діти, які приїхали на карантин у дім дідуся, знайшли в старих простирадлах два кілограмових злитка золота на суму близько 100 тисяч євро, інформує Ukr.Media.

Як наголошується, інцидент стався в регіоні Центр — Долина Луари. Хлопцям стало нудно, і вони вирішили заповнити час ізоляції, побудувавши будиночок із простирадел. Батько порадив взяти їм бабусину постільну білизну, яка лежала в сусідній кімнаті. Однак замість стеблинок лаванди, яку зазвичай кладуть у простирадла, підлітки виявили в білизні щось важке.

Діти знахідкою не зацікавилися і поклали її на місце. Батьку вони про це розповіли тільки через кілька годин. Глава сімейства теж спочатку не надав значення цим повідомленням, бо в кімнаті лежали бабусині столові прилади. Однак цікавість узяла своє, і чоловік розкрив простирадла і виявив всередині два злитки золота по кілограму кожен.

Експерт, до якого звернулася сім’я, підтвердив, що злитки насправді золоті. Їх придбали ще в середині минулого століття. Французи мають намір продати золото на аукціоні, який пройде в середині червня.

Джерело: UkrMedia

Подписывайтесь на наши соцсети: Telegram | YouTube | Facebook | YouTube

Аспекты.net