Соціум

У Голлівуді сцени сексу будуть знімати по-новому

Сексуальні сцени в голлівудських фільмах зніматимуть по-іншому. Це робиться для запобігання домагань.

Нові правила зйомок інтимних сцен вводять у Голлівуді. Гільдія кіноакторів та Американська федерація діячів телебачення і радіо (SAG-AFTRA) розробили нові правила і протоколи. Робиться це для того, щоб запобігти сексуальним домаганням на знімальному майданчику, пише The Independent.

Тепер зняти сексуальну сцену можна, якщо тільки присутній спеціальний координатор з інтимних сцен. Спочатку фахівець обговорить з героями, що вони згодні робити на знімальному майданчику, а що ні.

«Координатори з інтимних сцен повинні зустрітися з продюсерами, режисерами і сценаристами на стадії препродакшена, щоб встановити очікуваний рівень оголеності і обговорити подробиці зображуваного сексу, прописаного в сценарії», — заявив глава SAG-AFTRA Гебріелль Картеріс.

Координатори інтимності також допомагатимуть режисерові у постановці сексуальних сцен, щоб не поставити під загрозу безпеку актора, відзначає видання.

Також координатори повинні будуть переконатися в тому, що актори, які знімаються в сексуальній сцені, почуваються комфортно.

Нагадаємо, що вчені опублікували дані про сексуальні переваги американців.

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова розповіла про поїздку до Януковича для «інтиму».

Джерело: korrespondent.net

Аспекты.net