Соціум

У Німеччині з’явився гігантський портрет Бетховена

Розміри лабіринту-портрета такі, що побачити його повністю можливо тільки з висоти пташиного польоту.

Величезний портрет Людвіга ван Бетховена з’явився на полі в Німеччині. Його створила сім’я баварських фермерів з міста Уттінг-ам-Аммерзє. Про це в суботу, 18 липня, повідомляє Рідус.

Портрет Людвіга ван Бетховена з’явився на полі, де ростуть соняшники, кукурудза і коноплі. Квіткова композиція приурочена до 250-річчя від дня народження композитора.

Зазначається, що фермери, які виростили гігантський портрет, вже понад 20 років захоплюються створенням лабіринтів з рослин. На цей раз для своєї творчості вони вибрали — Бетховена.

«Звичайно, це вимагає великих зусиль. Звичайно, все це робить не одна людина. Завжди є люди, які допомагають. Звичайно, необхідно стежити за процесом і не забувати про малюнок лабіринту, щоб не зробити лінію там, де її не повинно бути», — поділився фермер Корінн Ернст.

Через масштаби лабіринту побачити його повністю можна тільки з висоти пташиного польоту.

Людвіг ван Бетховен — німецький піаніст, композитор і диригент, народився в 1770 році в Бонні. Ще за життя, ставши відомим, до 27 років він почав втрачати слух. Але навіть повна глухота не завадила йому створити ще ряд симфоній, які назавжди увійшли в міжнародну музичну спадщину.

Раніше вчені прийшли до висновку, що глухоту німецького композитора Людвіга ван Бетховена могла викликати його пристрасть до алкоголю.