ГоловнеПолітика

Україна об’єднує США — Зеленський

Президент Володимир Зеленський переконаний, що позиція України про категоричне невтручання у виборчу кампанію на виборах президента США була абсолютно правильною. Про це він сказав у своєму відеозверненні до українців з лікарні Феофанія в суботу, 14 листопада.

За його словами, тема виборів у США цікавила українців не менше, ніж власні місцеві вибори.

«При чому тут Україна? Правильно. Абсолютно ні до чого. І це і є наша перемога. Нас намагалися втягнути у внутрішні справи іншої держави. Деякі, всередині країни, мріяли, щоб ми допустили помилку. Але Україна гідно пройшла цей шлях і, не дивлячись ні на що, зберегла незмінну, двопалатну підтримку США», — сказав Зеленський.

За його словами, сьогодні всі визнають, що позиція української влади була правильною, вона показала невтручання у вибори іншої держави, а, отже, і найголовніше — Україна була і залишається партнером і другом, як для демократів, так і для республіканців.

«Можливо, це трохи пафосно, але Україна об’єднує Сполучені Штати», — додав Зеленський.

Нагадаємо, ще 7 листопада Володимир Зеленський привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США. За його словами, Україна з оптимізмом дивиться в майбутнє стратегічного партнерства з Америкою.