Економіка

Укрзалізниця відкрила продаж квитків

Продаж квитків відкрито на 50% місць у п’яти поїздах Інтерсіті+. Поки що їх можна придбати тільки онлайн.

Укрзалізниця відкрила продаж квитків на п’ять швидкісних поїздів Інтерсіті+, які відправляться в рейси з 1 червня. Про це повідомляється на сайті компанії.

Зазначено, що компанія починає поступове відновлення руху пасажирських поїздів.

«Продаж квитків відкрита на поїзди №721/722 Київ — Харків, №726/725 Київ — Харків, №763/764 Київ — Одеса, №711/712 Київ — Костянтинівка, №740/739 Київ — Кривий Ріг», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів №392, продаж квитків відкрито на 50% місць у зазначених поїздах. Квитки поки що можна придбати тільки онлайн. Продаж квитків через залізничні каси буде відновлено з 27 травня 2020 року.

Пасажири будуть допускатися в поїзди виключно в захисних масках. Вимірювання температури тіла здійснюватиметься під час перевірки квитків. Крім того, буде забезпечена санітарна обробка вагонів до і після кожного рейсу поїзда, стюарди будуть забезпечені засобами індивідуального захисту.

«Поки мобільний додаток не працюватиме, просимо користуватися веб-версією системи продажу проїзних документів. Про подальше відновлення руху поїздів і відкритті продажу квитків буде повідомлено додатково. Просимо стежити за інформацією на офіційному веб-сайті Укрзалізниці», — додали в компанії.