Men's & Women's

Ванесса Параді: секрети краси справжньої француженки

Її особлива краса і сьогодні підкорює серця чоловіків.

Ванесса, до речі, не збирається зберігати секрети своєї краси за сімома печатками. Зірка світового подіуму і талановита актриса неухильно протягом усього життя дотримується правил догляду за собою, про які вона охоче розповідає і пропонує жінкам скористатися ними, інформує Ukr.Media.

Щоб шкіра завжди була здоровою і приємною на вигляд, зовсім не варто вдаватися до різноманітних косметичних хитрощів. На думку Ванесси, є засоби досить прості та ефективні. Глибокий сон, чиста вода і настрій здатні творити чудеса, в чому не раз переконувалася зоряна модель.

Впевненість у своїх силах часом можна демонструвати на публіці навіть без допомоги стильного візажиста. Достатньо підкреслити очі, щоб отримати приголомшливий результат.

А ще Ванесса любить знімати втому кубиками льоду. З допомогою крижинок, за її словами, відмінно очищається шкіра, вона відразу ж набуває квітучий і здоровий вигляд. Звичайно, на перших порах відчуття були не дуже приємними, але потім ця процедура увійшла у звичку, без якої вже не обійтися.

Кожен вихід у світ, особливо коли потрібно блискуче пройти по червоній доріжці, ловлячи на собі захоплені погляди, справа хвилююча і важка. На думку Ванесси, її рятує посилений масаж обличчя, який триває близько двох годин. Він-то і надає зоряній моделі душевний спокій, до того ж приємно розслабляючи тіло.

Цікаве ставлення Ванесси до пластичних операцій. Вона вважає, що доцільно таким способом підкоригувати обличчя, прибрати мішки під очима, змінити ніс і збільшити груди. Проте це все одно не зупинить вплив віку і не поверне молодість.

Ванесса обожнює мигдаль, чорний шоколад і пасту з шинкою і маслом. Правда, вона не зловживає цими ласощами, воліючи дотримуватися спеціальної дієти, яка надає їй бадьорість і енергію.

Як не крути, але Ванессі деколи доводиться йти в кабінет фізіотерапії та остеопатії. Саме тут вона знімає втому, звільняється від болів, які несподівано виникають від перевантажень і активного способу життя. Зрозуміло, кар’єра зоряної моделі не обходиться без стресових ситуацій. Ванесса віддає перевагу виходити з них з допомогою прогулянок по парку, а вдома, щоб відволіктися від поганих думок, почитати улюблену книгу. Заняття йогою, балетом також в якійсь мірі приводять у нормальний стан. І, звичайно ж, один з дієвих засобів проти стресу — це глибокий сон.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net