Men's & Women's

Вчені знайшли причину, чому дівчата побоюються йти в тренажерний зал

Ви часто ви чули від подруг, що вони хочуть піти на йогу, фітнес або кардіотренування, але постійно відкладають перший візит в тренажерний зал на потім.

Багато дівчат бояться зізнатися собі, що регулярно читають про користь здорового способу життя в інтернеті і навіть обирають тренера або купують зручну форму., але на цьому все і закінчується, інформує Ukr.Media.

Вченим вдалося з’ясувати, чому так відбувається, що ми дуже хочемо займатися спортом, але постійно відкладаємо його «на завтра».

Американські вчені провели соцопитування в мережі і дізналися, що приблизно 75% представниць прекрасної статі відчувають страх перед відвідуванням будь-якого виду спортивних занять.

50% вважають, що вони виглядають занадто повними і недостатньо здоровими, тому навколишні гуру фітнесу будуть над ними сміятися.

Ще 25% — впевнені, що через зайву вагу або інші недоліки будуть виглядати в спортивному одязі незграбно.

Тому якщо через страх осуду ви не займаєтеся своїм тілом, вам варто з цим боротися — знайти професійного тренера, обрати комфортний одяг і розклад занять, щоб звести до мінімуму занепокоєння і неприємні думки.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net