Здоров’я

Вживання кави з корицею може поліпшити травлення — фахівці

Смачна пряність містить безліч корисних властивостей.

На думку фахівців, вживання кави з корицею може поліпшити травлення, а також сприяє спалюванню жиру, інформує Ukr.Media.

Кава є напоєм, корисним у багатьох відносинах, його вживання оздоровлює стан серця і печінки, активізує метаболізм. Однак, зазначають фахівці, це не відноситься до кави, яка містить калорійні добавки у вигляді вершків, сиропів, підсолоджувачів. Тим, хто вже має зайву вагу або намагається схуднути, каву слід вживати виключно у чистому вигляді.

Така кава здається не дуже привабливою, але поліпшити смак напою допомагає додавання кориці. Крім того, цей нехитрий трюк допомагає зміцнити здоров’я.

«Щедра щіпка меленої кориці дає гіркій каві приємний смак і приносить багато користі. Смачна пряність містить багато важливих мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо і магній», — відзначили фахівці.

Крім цього, кориця містить багато клітковини, яка сприяє здоровому травленню. Антиоксиданти цієї прянощі ефективно запобігають окислювальний стрес — процес руйнування клітин, окислюючими їх молекулами шкідливих речовин.

«Популярна спеція може не тільки допомогти заощадити калорії. Вторинні рослинні речовини кориці також сприяють зниженню рівня цукру в крові, спалюванню жиру», — констатують експерти.

Джерело: UkrMedia

Аспекты.net