Men's & Women's

Чому чай улун вважається найкориснішим чаєм для краси і здоров’я жінок

Багато хто чув про такий чай, як улун. Виявляється, він вкрай корисний, і у нього є багато цікавих і корисних властивостей, про які слід знати всім жінкам, інформує Ukr.Media.

Видео для настроения:

Що таке улун

Це чай, який за рівнем ферментації знаходиться посередині між чорним і зеленим. Щоб користь улуна була максимальною, його необхідно заварювати злегка остиглим окропом.

Він хороший тим, що в ньому набагато менше кофеїну, ніж в чорному чаї. У нього насичений і приємний смак, який припаде до вподоби всім любителям подібних напоїв. Найкраще пити улун по 1-2 чашки в день. Досвідчені любителі чаю попереджають вас про те, що всі описані далі властивості притаманні лише тому улуну, що продається в спеціалізованих магазинах. У звичайному продуктовому магазині знайти «правильний» і натуральний улун вкрай непросто.

Чим улун корисний

Улун допомагає в боротьбі з туберкульозом

Є дослідження, які це доводять, тож це не порожні слова і чутки, а справжній факт. У чаю дуже помітний антибактеріальний ефект.

Улун стоїть на сторожі жіночого здоров’я

Проводилися дослідження про те, як цей чай впливає на ракові клітини. Виявилося, що він може допомагати в лікуванні і запобіганні появи раку молочної залози або яєчників. Точних статистичних даних немає, але вчені вважають, що подібний ефект є.

Він покращує роботу серцево-судинної системи

Також улун знижує рівень цукру в крові у людей за 50.

Підвищення фізичної та інтелектуальної активності

Улун дає «надбавку до настрою», бадьорості, покращує пам’ять. Це підтверджує аналіз статистичних даних за участю понад 50 000 чоловік.

Допомога в схудненні

Багато жінок мріють схуднути і стати красивішими. Улун надає допомогу в схудненні, тому що трохи притупляє голод і підвищує активність. Безліч дослідів проводилося як за участю тварин, так і за участю людей. Виявилося, що та група випробовуваних, що пила улун, змогла скинути зайву вагу швидше. Не забувайте, що сам чай не зробить вас стрункою. Він лише допомагає вам полегшити процес.