ГоловнеСоціум

Новий фільм про Людину-павука показав третій результат в історії

Новий блокбастер кіностудій Marvel та Sony Pictures, Людина-павук: Немає шляху додому, заробив у дебютний вікенд майже 600 млн доларів. Про це повідомляє спеціалізований сайт Box Office Mojo.

Так, збори картини на стартовий вікенд у Північній Америці перевершили очікування експертів і становлять 253 млн доларів у 4336 кінотеатрах.

Стрічка про пригоди Пітера Паркера показала найкращий старт у «постковідну еру», в яку зборам жодного фільму не вдавалося перевищити позначку навіть у 100 млн доларів. Раніше рекорд належав сіквелу Венома — 90 млн доларів за перші вихідні.

Тільки два фільми в історії збирали велику касу в Америці в дебютний уікенд: Месники: Війна нескінченності — 257 млн ​​доларів та Месники: Фінал — 357 млн ​​доларів.

Світові збори фільму Людина-павук: Немає шляху додому становлять 587,2 млн доларів. Це також третій результат історії для дебютних вихідних.

Нагадаємо, у світовий прокат через 18 років після завершення оригінальної трилогії вийшла Матриця: Воскресіння. Найбільш довгоочікуваний сіквел десятиліття, який на великому екрані в Україні з’явиться 22 грудня, вийшов одночасно складним і простим. Корреспондент.net розповів подробиці без спойлерів.