ГоловнеПолітика

Омбудсман України висловила вдячність за підтримку Вірменією мандата Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Сході

Омбудсман України висловила вдячність за підтримку Вірменією рішення щодо продовження мандата Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Сході України.

У Єревані відбулася зустріч Омбудсмана України і Президента Вірменії. Омбудсмен України зазначила, що інституції Омбудсманів України та Вірменії поєднує багаторічна дружба, яка, на моє переконання, сприяє укріпленню взаємовідносин між нашими країнами.

Людмила Денисова висловила вдячність за підтримку Вірменією рішення щодо продовження мандата Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Сході України.

Президент Вірменії наголосив на важливості інституту Омбудсмана як органу, якому довіряють люди насамперед через реальну політичну нейтральність та незалежність. Місія Омбудсмана є надзвичайно широкою — від допомоги особі, чиї права порушено, до розвитку міжнародних відносин.

Також Армен Саркісян привітав початок співпраці між Омбудсманами України та Вірменії у напрямі вивчення практик пошуку зниклих безвісти, зазначив, що право рідних дізнатися їхню долю має бути дотримано за будь-яких умов.

Армен Саркісян висловив готовність сприяти нашій спільній роботі.