ГоловнеСоціум

Шевченко залишає посаду тренера збірної України

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко залишає посаду у зв’язку із закінченням терміну контракту. Про це він заявив в Facebook.

«Сьогодні підійшов до кінця мій контракт з Українською асоціацією футболу, я провів п’ять років з головною командою країни. Це була наполеглива робота, яка довела, що ми здатні грати в сучасний футбол. Я вдячний президенту і виконкому УАФ за надану можливість попрацювати зі збірною України, вдячний кожному гравцеві, кожній людині, хто допомагав і був причетний до команди. Велика подяка всім уболівальникам за підтримку і критику. Разом нам вдалося показати, що наш футбол може бути конкурентним, результативним і цікавим», — написав Шевченко.

Нагадаємо, що на Євро-2020 збірну України у фан-зоні Києва підтримали понад 13 тисяч уболівальників. Столична Спортивна площа виявилася наймасштабнішим майданчиком, куди прийшли підтримати українську збірну вболівальники.

Після завершення участі в чемпіонаті збірна України повернулася до Києва. В аеропорту Бориспіль збірну України зустріли кілька сотень уболівальників з прапорами країни.