ГоловнеСоціум

Шмигаль пообіцяв вакцини всім українцям

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що країна має домовленості про постачання достатньої кількості безпечних вакцин для вакцинації всіх українців. Про це він сказав в інтерв’ю литовському виданню LRT, переклад якого опублікував Урядовий портал.

«Україна має домовленості на постачання достатньої кількості безпечних вакцин, яких вистачить усім українцям», — зазначив Шмигаль.

Він також підкреслив, що в Україні вакцинальна кампанія стабільно набирає обертів, постійно розширюється мережа центрів вакцинації, і все більше людей хочуть вакцинуватися.

Прем’єр-міністр подякував країнам і організації, хто надавав і продовжує надавати підтримку Україні в питанні забезпеченості вакцинами, в тому числі і Литві за надання 100 тисяч доз вакцини.

Нагадаємо, в Україні відкрили майже 200 центрів вакцинації. Пріоритет надається літнім людям, але щеплення можуть отримати всі бажаючі.

Нагадаємо, за останніми даними, повний курс вакцинації пройшов мільйон українців. Всього в країні зробили майже 3,2 млн щеплень.