ГоловнеПолітика

Стали відомі ціни з їдальні Верховної Ради

В їдальні Ради піднялися ціни на страви з меню. Однак, найдорожча позиція наразі коштує трохи більше 200 гривень за 100 грам. Фото меню опублікував журналіст Олександр Гончаров у Facebook.

Так, народним обранцям пропонують салати, гарячі м’ясні та овочеві страви і десерти. Найдорожчими залишаються запечене з грушею філе сьомги — 216 гривень за 100 г, варене з маслинами і лимоном філе сьомги — 186 гривень/100 г, філе сьомги порціями — 174 гривні/100 грам.

Найдорожчі салати: салат Царський із сьомгою — 90 гривень і салат мікс з куркою — 71 гривня.

У переліку м’ясних страв популярними залишаються голубці (94 гривні), тушковане філе судака з овочами (95 гривень), млинці з м’ясом (68 гривень). На гарнір — картопля по-віденськи (44 гривні), смажена стручкова квасоля (42 гривні), смажені овочі Мексиканський мікс (36 гривень).

Цілком демократичною залишається ціна на традиційний український борщ з пампушками — всього 36 гривень.

Найдорожчим десертом є панна-котта з персиками у склянці — 68 гривень.

У коментарях користувачі відзначили, що ціни у депутатській їдальні зросли, порівняно з попереднім урядом.

Нагадаємо, рівно рік тому нардеп Жан Беленюк опублікував відео їдальні і ресторану Верховної Ради, на якому можна побачити, чим і за скільки годують депутатів.

Перед цим повідомлялося, що в перший день роботи Ради IX меню в їдальні парламенту подорожчало, хоча асортимент залишився колишнім.