ГоловнеСоціум

Український діяч підкреслив роботу Спілки вірмен України у популяризації культури та історії Вірменії

Щиро вітаю Спілку Вірмен України з 20 річчям натхненної роботи! Вірменія для мене не якась далека та невідома краіна. Атестат про неповну середню освіту я отримав у школі №35 міста Єреван. Про це AnalitikaUA.net заявив український діяч Анатолій Сульдін.

«Шлях розбудови спілки був не простий! Принаймні, останніх років 15 я бачив роботу цих натхненних патріотів своєї Батьківщини. Хоча, для команди Спілки, батьківщина — це Україна! Але крім батьківщини України є колиска батьків та дідів — Вірменія! Спілка пройшла не простий шлях становлення, не все і зараз, крок за кроком та важка праця. Як приклад, зазначу, в Україні про геноцид вірмен знають багато українців, про голодомор в Україні майже не знають у Вірменії. Інформаційний сайт AnalitikaUA.net, який очолює патріот України та патріот Батьківщини своїх предків Вірменії, пан Марат Акопян, вивів сайт на рівень найкращих серед інформаційних сайтів діаспор. Це дає можливість спілці Вірмен в Україні не тільки інформувати про стан справ на далекій батьківщині, а, також, займати активну позицію в Україні. Не зайвим буде відмітити роботу Спілки у популяризації культури та історії Вірменії. Кількість заходів спілки вражає.

Друзі, бажаю вам у вашій боротьбі за незалежність та процвітання Вірменії значних досягнень та удачі у боротьбі з ворогом. Так склалося, що ворог у наших дружніх держав один! Тому, ще більше вірю, що разом переможемо!», — зазначив Сульдін.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Союзу вірмен України виповнилося 20 років з дня заснування