ГоловнеПолітика

Вірменія відкриває сухопутні і повітряні кордони для всіх іноземців — МЗС

Вірменія відкриває сухопутні і повітряні кордони для всіх іноземців з негативним тестом на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба МЗС Вірменії.

Відзначається, що обмеження на в’їзд по сухопутному маршруту були зняті після продовження режиму карантину. При в’їзді на територію Вірменії через повітряні і сухопутні прикордонні пропускні пункти іноземці повинні представляти сертифікат не більше як 72 годин давності, що підтверджує негативний тест на коронавірус. В іншому випадку цим громадянам дається вказівка ​​на самоізоляцію до отримання негативного результату на ПЛР-тесту.

«Документ повинен бути на вірменському, російською або англійською мовою, на бланку медустанови, де був проведений тест і з зазначенням особистих даних пасажира. Сертифікат повинен бути підписаний главою медустанови і завірений печаткою », — йдеться в повідомленні МЗС.

Режим карантину був продовжений в Вірменії 11 січня. Були скасовані деякі обмеження. Скасовуються обмеження на число людей в ході громадських заходах (раніше дозволялося не більше 60 осіб). Таким чином, церковні літургії, концерти і виставки, а також святкові та траурні заходи можна буде проводити без обмеження числа учасників.

З початку 2021 року у Вірменії щодня виявляється близько 300 нових випадків зараження коронавірусів.